12 öltözködési hiba, amit a legtöbb nő elkövet élete során

212
Hirdetés
loading...

A legtöbb nő mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb formájában lássák őt az utcán, például tökéletes hajban, sminkben és öltözékben. Ám nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy olcsó és utánzat ruhákban próbálnak meg menőbbnek tűnni, és nem gondolnak bele, hogy ezzel csak rontanak az imidzsükön. Egy stílusos hölgy tudja mit, hol és mennyiért vegyen. Tisztában van azzal, hogy milyen ruhadarabokat pározzon össze, hogy azzal trendi legyen. A mai cikkünkben bemutatjuk azokat a ruházati termékeket, amiket örökre száműzni kellene a ruhásszekrényből.

Túl sok flitter, kő és csillogás.

A strasszöves ruhadarabokat csak bizonyos alkalmakkor célszerű felvenni, viszont mindennapi viseletnek nemigen ajánlott. Ha mindenképpen ki akarsz tűnni a tömegből akkor azt a képzeleteddel és az intelligenciáddal tedd.

Replikák.

Annak ellenére, hogy nagyon hasonlítanak az eredeti gyártó termékeihez semmi más nem teszi őket különlegessé, mert még a minősége sem ér fel hozzá. Ahelyett, hogy efféle termékeket választasz csakhogy menőbb legyél, inkább találd meg a saját stílusod, amire tényleg büszke lehetsz.

Eltérő minták.

Nem túl divatos, ha csíkos felsőhöz pöttyös nadrágot veszel fel, vagy ha hatalmas virágmintás nadrághoz keresztbe csíkos pólót. Hidd el a legjobb, ha egy szettben csak egy minta van.

Fehér színű cipők.

Ha csak nem vászon vagy sportcipő, akkor nem túl jó ötlet fehér cipőt felvenni. Ezt leginkább a menyasszonyok hordják és nagyon rosszallóan néznek azokra, akik a hétköznapokban ilyenekben járnak. A legjobb, ha testszínű cipőt veszel fel.

Gyenge anyagú ruhák.

A ruhákkal nem jó dolog spórolni, mert az olcsóbb minőségű ruhák pik-pak tönkremennek. Például a csipkéből készült felsők, néhány mosás után teljesen szét tudnak foszlani. Ha megengedheted magadnak akkor vegyél olyan ruhát, ami lehet, hogy drágább de több ideig tudod hordani.

Erőteljes színek.

A 90-es években volt nagy divat a neon illetve feltűnő színű ruhák viselése. Ma már nem igazán hordanak efféle ruhákat. Ha te abba a kategóriába tartozol, aki nem tud meglenni a feltűnő színek nélkül, akkor legalább szerezz be egy halványabb árnyalatot belőle.

Túl sok ékszer.

Vannak olyan nők, akik egyszerre akarják megmutatni a világnak, hogy mennyi ékszerük van. Nos, pontosan ilyenkor szokták azt mondani, hogy a kevesebb néha több. Sokkal elegánsabban néz ki, ha egyszerre csak egy maximum két ékszer van az adott illetőn.

Kényelmes cipők.

Annak ellenére, hogy a női cipők kiemelik a nőiességet és hozzáadnak egy kis pluszt a megjelenéshez, nem mehetnek a kényelem rovására. Jobb, ha kellemes érzést keltő cipőt veszel fel például kutyasétáltatás vagy bevásárlás alkalmával.

Túl szúk, vagy bő ruhák.

Az emberi testalkat időről-időre változik, amit el kell fogadni. Ha felszedtél pár kilót akkor nem túl jó ötlet egy számmal kisebb méretű ruhát felvenned, sőt, ha túl sovány vagy akkor sem bölcs dolog bővebb cuccokban járnod. Találd meg a testalkatodnak megfelelő méretet és stílust és aszerint öltözködj.

Régi trendek.

Vannak olyan ruhadarabok és cipők, amik egyetlen szezon erejéig vannak divatban. Ha véget ér az évszak, akkor ideje tőlük megválni, mert nagy a valószínűsége, hogy a következő évben már cikinek számít ha felveszed az utcára. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy ilyen gyakran váltogasd a ruháidat, akkor keress olyan darabokat, amik hosszú ideig divatosak maradnak.

Harisnya.

Fontos, hogy a harisnya egyik ruhadarab alól se látszódjon ki, mert az alapjáraton ront az összképen. A rugalmasság és a minőség is ugyanolyan fontos szerepet játszanak, ezért olyat kell választani, ami kifogástalan állapotban van. Lehetőleg hanyagoljuk a túl fényes harisnyákat.

Feltűnő fehérnemű.

Egyes lányok a fehérneműk mutogatásával próbálják felhívni az emberek figyelmét. Nos, ez nagyon rossz ötlet, ugyanis a férfiak ezt egyáltalán nem tartják menőnek. Próbálj meg elegáns ruhákat hordani, amiből semmid sem látszik ki és hidd el meg lesz az eredménye.

Hirdetés
loading...