18 lány, akiket csúnyának neveztek, de volt bátorságuk, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét

1488
Hirdetés
loading...

Nagy bátorság kell hozzá, hogy egy társadalom által elítélt személy kiálljon magáért, és mások rosszindulatú véleményével szembemenve bizonyítsa be a saját igazát. Különösen igaz ez a testi adottságok esetében, hiszen a szépség nem mérhető, pusztán a társadalom által hozott normák döntik el, hogy ki ‘csúnya’ és ki az, aki ‘szép’. Épp ezért olyan tiszteletreméltó az alábbi emberek kitartása és bátorsága, akikre bár furcsa szemmel néz a társadalom, mégis bátran kiállnak magukért és megmutatják, hogy ők úgy tökéletesek, ahogy vannak.

Aleece Wilson

Egy 22 éves modell, aki minden tekintetben megváltoztatta a modellekről alkotott közvéleményt, és bebizonyította, hogy bárki ragyoghat és tündökölhet egy magazin címlapján, aki elég bátor felvállalni a külsejét.

Dru Presta

A 21 éves amerikai Dru Presta alig több, mint 100 centiméter magas, köszönhetően a növekedését érintő betegsége miatt. Gyerekként sok megpróbáltatás érte emiatt, de nem hagyta, hogy a rosszindulatú megnyilvánulások tönkretegyék az életét.

Em

Ez a fiatal lány bár nevét nem vállalta, az Instagramon készített inspiráló profilja számos embernek bizonyította már, hogy a szépség relatív, és csak az számít igazán, hogy mi mit gondolunk magunkról legbelül.

Ilka Brühl

Ilka Brühl-t betegsége sem állíthatta meg abban, hogy bebizonyítsa a világnak a mottóját: ,,mindenkiben ott rejlik a szépség legbelül”. A bátor lányt immár több, mint 10 ezer ember követi az Instagramon.

Laura Lind

Laurát sok kellemetlenség érte fiatal korában az egyedi külsejének köszönhetően, de ma már az UNIQUE MODELS nevezetű modellügynökség szárnya alá véve bizonyítja be a világnak, hogy mennyire nagyot tévedett vele kapcsolatban a közvélemény fiatal korában.

Mikayla Holmgren

Mikayla Holmgren nem csak bebizonyította, hogy egy Down-szindrómás lány is lehet gyönyörű, de egyúttal ő lett az első Down-szindrómás lány, akinek sikerült amerikai szépségversenyt nyernie. Így lett belőle ‘Miss Minnesota”.

Sophia Hadjipanteli

Sophia nem csak egyszerűen felvállalta szokatlan külsejét és kiállt magáért, de az egész világ véleményére hatással volt, melynek köszönhetően ma már főállású modellként dolgozik és rendkívül népszerű a divatszakmában.

Swantje Paulina

Más emberek valószínűleg megbélyegezve éreznék magukat, ha annyi szeplő borítaná a bőrüket, mint a fiatal Swantje Paulina-nak. De nem ő, a csodaszép lány ugyanis mindenkinek bebizonyította, hogy így is lehet valaki tökéletes, melynek eredményeképpen már több, mint 200 ezer ember követi és csodálja őt az Instagramon.

Tabria Majors

A new yorki plus-size modell, Tabria Majors bebizonyította, hogy nem csak egy csontsovány nő lehet szexis, sőt…rengetegen úgy tartják, hogy dögösebb is, mint bármelyik Victoria Secret modell.

forrás

Hirdetés
loading...